Greg1237 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Witam Czy może mi ktoś pomóc od czego mógł być najlepsze to że go zgubiłem, nie wiem czy to nie trzyma czegoś w silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Poka foto tego cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1237 Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Nie mogę go znaleźć ale narysowałem jak to wyglądał. Nie wiem czy to czegoś nie trzymało bo jak jadę po drobnych kamienicach to taki odgłos jest jak by uderzało o szkło lub blaszkę taki dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhape Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Takie coś kiedyś widziałem przy klockach hamulcowych ale to było jakieś starsze audi niż b5 po za tym w b5 jednak inaczej to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1237 Opublikowano 21 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 6 godzin temu, Elhape napisał(a): Takie coś kiedyś widziałem przy klockach hamulcowych ale to było jakieś starsze audi niż b5 po za tym w b5 jednak inaczej to wygląda. O cholera mam nadzieję że to się nie sprawdzi jutro rozbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1237 Opublikowano 24 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Sprawdziłem i wszystkie sprężyny zacisku są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi