Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 straciło plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrej nocy wszystkim mam problem z Moim złomkiem  a4b7 8v Bpw Robiłem Linki ręcznego i zdejmowałem cały Tunel przy okazji chciałem wymienić nagrzewnice bo słabo wiała ciepły po odłączeniu klimatronika i radio Auto nagle zaświeciło mi się kontrolkę ręcznego( mruga )  Abs silnika i airbag  po jakieś chwilę podłączyłem komputer i pokazało że straciło komunikat z modułem abs i airbag . Znowu po jakieś chwilę Auto przestało się łączyć przez OBD, Jeszcze zostało odpalać odpala i gaśnie

Opublikowano

A odłączyłeś aku zanim postanowiłeś wyrwać przewody z modułów auta?

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Alduric napisał(a):

A odłączyłeś aku zanim postanowiłeś wyrwać przewody z modułów auta?

Nie

Opublikowano

po poskładaniu wszystkiego do kupy odpaliłeś auto i zrobiłeś jazdę próbną??? te błędy powinny zniknąć po krótkiej jeździe.

Opublikowano
2 minuty temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

po poskładaniu wszystkiego do kupy odpaliłeś auto i zrobiłeś jazdę próbną??? te błędy powinny zniknąć po krótkiej jeździe.

Przecie mu odpala i gaśnie, to jak ma robić jazdę próbną.

Opublikowano
6 minut temu, Alduric napisał(a):

Przecie mu odpala i gaśnie, to jak ma robić jazdę próbną.

post jest tak napisany, że trudno jednoznacznie napisać co autor miał na myśli "Jeszcze zostało odpalać odpala i gaśnie"

Kolega @dzik18, sprawdzałeś bezpieczniki??

Wiele razy demontowałem: tunel łącznie z klimatronikiem, poduszke airbag z kierownicy, moduł MK, radio (miałem chorusa, concerta i obecnie RNS-E LED) itp. - nigdy nie odłączałem akumulatora i nie miałem żadnych problemów po tym zabiegu.

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.07.2024 o 12:56, Lukasz_mk2 napisał(a):

post jest tak napisany, że trudno jednoznacznie napisać co autor miał na myśli "Jeszcze zostało odpalać odpala i gaśnie"

Kolega @dzik18, sprawdzałeś bezpieczniki??

Wiele razy demontowałem: tunel łącznie z klimatronikiem, poduszke airbag z kierownicy, moduł MK, radio (miałem chorusa, concerta i obecnie RNS-E LED) itp. - nigdy nie odłączałem akumulatora i nie miałem żadnych problemów po tym zabiegu.

Bezpieczniki całe 

Opublikowano
  • Autor

Problem Rozwiązany kiedyś miałem sterownik zalanych wodą i akurat w tym momencie zrobiło się tak że po prostu wszystko z zablokowało wzywam elektryka 3 h się męczę I nic nie mogę z tym zrobić później doszedłem do tego że trzeba odkręcić sterowniki przeczyścić ,  odkręciłem go i zobaczyłem ślady wody Auto odpaliło i jeździ bez żadnego błędu ale muszę stronie dać do naprawy żeby sprawdzili czy wszystko jest git