duzy616 Opublikowano 13 Lipca Opublikowano 13 Lipca Witam Bawiłem się VCDS w kanale 22 4x4 AWD Uruchomiłem coś w nastawach podstawowych( zdjęcie) Po tym wyskoczyły 3 błędy oraz komunikat Napęd na cztery koła: Awaria. Jazda dalsza możliwa. Proszę udać się do serwisu. Udało mi się skasować dwa jeden pozostał 29848 Jest szansa samemu to naprawić ? Log-WAUZZZF45HA079521-Błędy 4x4.txtLog-WAUZZZF45HA079521-Błędy 4x4.txtLog-WAUZZZF45HA079521-Błędy 4x4.txt @Muskel1 doradzisz coś?
Muskel1 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Skasowałeś nastawy podstawowe. Czeka Cię wycieczka do ASO.
duzy616 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Żaden Magik Twojego pokroju tego nie ogarnie ? Tylko ASO ?
Muskel1 Opublikowano 14 Lipca Opublikowano 14 Lipca Nie znam procedury wykonyania nastaw podstawowych w tym sterowniku. Możliwe, ze VCDS będzie pokazywał podpowiedzi co należy wykonać, jak w przypadku niektórych innych sterowników i nastaw, ale nie wiem, bo tego nie robiłem. Myślę, że ODIS w tej kwestii będzie duźo lepszy, bo kieruje krok po kroku. 1
Rekomendowane odpowiedzi