KptBorsuk Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Cześć! Czy mógłby ktoś polecić warsztat w Warszawie lub okolicach, który poskładałby mi 1.8T od A do Z? Chciałbym wrzucić kute korbowody, K04-064, większe wtryski, pompa paliwa, sprzęgło. Założenie FMIC, orurowania, TIP i dopasowanie flanszy wydechu mógłbym zrobić w firmie El-TEC, ale wtedy turbo musiałby być już na aucie. Z góry dzięki za wszelkie sugestie!
DivaynEays Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 41 minut temu, KptBorsuk napisał(a): Cześć! Czy mógłby ktoś polecić warsztat w Warszawie lub okolicach, który poskładałby mi 1.8T od A do Z? Chciałbym wrzucić kute korbowody, K04-064, większe wtryski, pompa paliwa, sprzęgło. Założenie FMIC, orurowania, TIP i dopasowanie flanszy wydechu mógłbym zrobić w firmie El-TEC, ale wtedy turbo musiałby być już na aucie. Z góry dzięki za wszelkie sugestie! Moge ogarnac temat w bialymstoku jesli dystans nie przeszkadza.
tymon373 Opublikowano Środa o 16:14 Opublikowano Środa o 16:14 W dniu 16.07.2024 o 18:54, KptBorsuk napisał(a): Cześć! Czy mógłby ktoś polecić warsztat w Warszawie lub okolicach, który poskładałby mi 1.8T od A do Z? Chciałbym wrzucić kute korbowody, K04-064, większe wtryski, pompa paliwa, sprzęgło. Założenie FMIC, orurowania, TIP i dopasowanie flanszy wydechu mógłbym zrobić w firmie El-TEC, ale wtedy turbo musiałby być już na aucie. Z góry dzięki za wszelkie sugestie! coobcio dużo robi takich rzeczy tylko że silniki składa dla niego firma Szczepan VAG Auto
Rekomendowane odpowiedzi