dominbdg Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca (edytowane) Witam, Koledzy, Mam wszędzie w aucie usb tylko do ładowania, kupiłem u niemców przednie usb razem z zapalniczką. Czy jest szansa że będę tam miał zielony kabel - to jest chyba LVDS do tego i bez programowania to usb "pójdzie" ? Przed rozgrzebaniem tunelu środkowego chciałbym wiedzieć czy mam wszystko potrzebne do montażu Edytowane 21 Lipca przez dominbdg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca nie masz kabla. usb z przodu nie występowało w przedliftach, a w audi nigdy nie ma wolnych kabli i każde doposażenie = zmiana/modyfikacja wiązki. masz temat o andoid auto/carplay tam jest wszystko wyjasnione. bez kodowania nie ruszy. jak masz dużą navi to są w internecie paczki które odblokowują funkcje usb (carplay). ale kodowanie jest i tak wymagane więc potrzebujesz też mieć czym je wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbdg Opublikowano 22 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca chodziło mi bardziej o to że ja mam usb charging i czy jest opcja że będę miał tam kabel nie do ładowania tylko usb z zieloną wtyczką ale jeśli nie to kupię taki - już znalazłem tylko proszę o potwierdzenie czy to jest ten - wydaje mi się że tak - zielona wtyczka do usb a żółta do mmi tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi