Mockery Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Panowie ogromna prośba! Przy wymianie turbo odpinalismy wiązki i niekiedy ich mocowania, bo przeszkadzały. Po złożeniu wszystkiego zostało mi jedno mocowanie i za diabła nie wiem skąd. Pomoże ktoś, zerknijcie u siebie na aucie gdzie to jest. Plisss Edytowane 28 Lipca przez Mockery Orty
Dev Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca na czesciach masz ori nr po nich dojdziesz gdzie powinny byc
Mockery Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Godzinę temu, Dev napisał(a): na czesciach masz ori nr po nich dojdziesz gdzie powinny byc Nic nie znalazłem po nr części. Edytowane 28 Lipca przez Mockery
Rozwiązanie Elhape Opublikowano 21 Sierpnia Rozwiązanie Opublikowano 21 Sierpnia /touch-icon/logo-icon.png Układ chłodzenia silnika lewo-zewn. Audi A4/S4/Avant (A4Q) 2015 rok Audi USA 121027 AUDI.7ZAP.COM Układ chłodzenia silnika lewo-zewn. Audi A4/S4/Avant (A4Q) 2015 rok Audi USA 121027 części zamienne Powinno pomóc Część numer 29.
Rekomendowane odpowiedzi