koziol99 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Archiwum napisał(a): w tym silniku podobno sprzegło i dwumasa tylko z aso (ale niech się ktoś wypowie) wiec już raczej można pomarzyć aby się zamknąć w 4000pln z robotą tak jak dało się to ogarnąć w A4 B8 przedliftem a czemu nie chcesz tej a4 b8 z 15r? jest już w niej adblue? pomyśl sobie bo cena niegłupia a wypas też fajny jest, dziwnie piszesz że wolał byś benzynę a wklejasz ciągle diesle, jak o benzynie chcesz myslec to raczej dopiero model a4 B9 bo wcześniejsze benzyny to raczej musisz zmienić markę jak chcesz iść w benzynkę @koziol99 Cały czas mówię o dieslu, chyba że gdzieś przez pomyłkę napisałem o benzynie. Interesuje mnie diesel. I takie też pokazałem wydaje mi się ☺️ Jak się człowiek naczyta o tym Audi to ma dość. No każdy odradza. Kierwa, nie to idę w KIA Optima. Edytowane 18 Sierpnia przez koziol99
mariusz9 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Audi uważam za fajne auto.Tylko zależy w jakim stanie kupisz
pelonek1 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Może chcesz C6 3,0 TDI w Q z tipem, 07.2011, 2xSline fabryczny, niecałe 270 k km raczej pewnego przebiegu, w moich rękach od 03.2018? Edytowane 18 Sierpnia przez pelonek1
koziol99 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Opublikowano 18 Sierpnia Po opiniach o cenach serwisu w 3.0 to raczej nie na moją kieszeń ☺️ Ja szukam zwykłego 2.0 tdi, do codziennej zwykłej, jazdy. Czasami jakiejś trasy. Z automatem. Ale z tego co czytam to każdy silnik ma coś nie tak 😂
pelonek1 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia 10 minut temu, koziol99 napisał(a): Po opiniach o cenach serwisu w 3.0 to raczej nie na moją kieszeń A co takiego złego się na temat silnika CDY naczytałeś?
koziol99 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Opublikowano 18 Sierpnia Chociażby rozrząd, ogólnie drogi w eksploatacji i w razie jakichkolwiek napraw.
Rekomendowane odpowiedzi