Mat1990 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Hej Chce wymienić zamek drzwi kierowcy . Muszę mocniej trzasnąć drzwiami aby je zamknąć . Widzę że są trzy rodzaje dla mojego modelu jeden 7-pinowy i dwa 9-pinowe . Mam keyless . Pomożecie z doborem części po Vinie : WAUZZZ8K5FA061464 . Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaThek Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Opcje wyposażenia z wlepy masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat1990 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Mam listę wyposażenia po vinie . Znalazłem pozycję : Blokowanie drzwi i pokryw 4F2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie miras692 Opublikowano 22 Sierpnia Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 8J1 837 015 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat1990 Opublikowano 11 Września Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września W dniu 22.08.2024 o 10:02, miras692 napisał(a): 8J1 837 015 C Dzięki za informację . Zamek dzisiaj założony . Drzwi zamykają się jak należy . Kupiłem zamiennik Febi 178400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi