Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 Avant (2018 rok) - dołożenie czerwonych lampek z boku drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie,

Chciałbym dołożyć sobie czerwone lampki z boku drzwi - mam tylko odblaski.

Mam problem z podłączeniem ich w komputerze wewnątrz drzwi, może ktoś wie gdzie powinny być podłączone,

Gdzieś w internecie wyczytałem informację o 3 pinie tej dużej niebieskiej kostki, ale tam chyba jest dalej zasilanie po zamknięciu drzwi (dopiero wyłącza się po zaryglowaniu auta z pilota)

Ma ktoś może informacje w jaki pin w komputerze w drzwiach mogę się wpiąć tak żeby ta lampka zapalała się tylko po otwarciu drzwi ?

Opublikowano

Gdyby kolega zamiast zakładać kolejny post użył szukajki, to by znalazł od dawna istniejący temat.

Opublikowano
  • Autor

przepraszam z góry - szukałem ogólnie w necie.

Czytałem teraz Twój post i u mnie problem polega na tym że nie wiem gdzie mogę wpiąć zasilanie tych lampek.

U mnie problem polega na tym że nie mam ani białej dolnej ani czerwonej lampki - kompletnie nic.

Chodzi mi o to gdzie mogę się wpiąć do komputera, myślałem że gdzieś do tego największego niebieskiego złącza tylko nie mam kompletnie informacji o tym w który pin.

Opublikowano

Jest opisane w moim temacie. Musisz zainwestować trochę czasu i czytać od początku do końca.

https://a4-klub.pl/topic/471877-dołożenie-czerwonych-lampek-ostrzegawczych-do-tapicerek-drzwi/?do=findComment&comment=5653623

Opublikowano
  • Autor

Wybacz - masz rację teraz zauważyłem - jednak u mnie jeśli nie mam ani białej ani czerwonej lampki to bez programowania się chyba nie obejdzie tak już od samego początku.

Popraw mnie jeśli się mylę ale jak mam drzwi w ogóle bez lampek to chyba muszę zaprogramować te lampki żeby reagowały na otwarcie drzwi prawda ? Co innego jak masz już działającą białą to dołożenie czerwonej nie jest trudne.

Opublikowano

Trzeba będzie zakodować we wszystkich 4 sterownikach drzwiowych.

Opublikowano
  • Autor

tak właśnie myślałem - dzięki za odpowiedź