Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie opony z felgami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Czy opony 245/45/17 beda pasowaly do mojej Audi A 4 z 2000 r? Czy nie beda obcierac z przodu? prosze o szybka odpowiedz bo mam juz umowione spotkanie ze sprzedawca dzisiaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

z przodu moze byc za szeroko

zalezy jakie masz ET i czy auto bedzie obnizone???

Opublikowano

i tak w ogóle to po co Ci takie lacie na 17tkach :cool1:

Opublikowano

dokładnie, mi na 225 już się jeżdzić nie chce bo zjechac z głównej to ciagle koleinami ciągnie tylko jakbym autopilota włączył ;) jakbym miał 245 mieć to chyba pieszo bym zaczą chodzić ;) jak kolego masz kiepskie dróżki w okolicy to sie zastanów bo jazda autem ci się znudzi :).... tak nie doczytałem myślałem że to do b6, a to w b5 te kapcie...wg mnie troszkę przesadzone... bedą dystanse i autko trzeba będzie poszerzyć bo nie ma bola żeby nie wystawało ostro poza obrys...ale jak poszerzysz to masz niby dobry bolid :) tylko czy potrzebne to ?? na tor ok, ale na polskie drogi :gwizdanie: to ja bym się popłakał :cool1:

Opublikowano

niewiem jak na 17 ale na 18j8.5 245 sa za szerokie i tra o zwrotnice nawet przy glebie-60,tyl bez problemu

Opublikowano

dokładnie, mi na 225 już się jeżdzić nie chce bo zjechac z głównej to ciagle koleinami ciągnie tylko jakbym autopilota włączył ;) jakbym miał 245 mieć to chyba pieszo bym zaczą chodzić ;) jak kolego masz kiepskie dróżki w okolicy to sie zastanów bo jazda autem ci się znudzi :).... tak nie doczytałem myślałem że to do b6, a to w b5 te kapcie...wg mnie troszkę przesadzone... bedą dystanse i autko trzeba będzie poszerzyć bo nie ma bola żeby nie wystawało ostro poza obrys...ale jak poszerzysz to masz niby dobry bolid :) tylko czy potrzebne to ?? na tor ok, ale na polskie drogi :gwizdanie: to ja bym się popłakał :cool1:

ja tak samo na 225/40/R18 pływam po drodze na każdej koleinie... nie można kierownicy puścić... już 2 razy byłem z ciekawości zbierzność sprawdzać :tongue4:

Opublikowano

Odpuść sobie takie szerokie opony, lepiej pomyśl nad 225 :wink4: Tak z ciekawości na jakiej szerokości fele chcesz naciągnąć te 245 ?

Opublikowano

wogóle zadajny jedno pytanie, na jak szerokich gumach wogóle jeżdził kolega, bo może nie zna tematu szerokich gum i jak to się na byle jakiej drodze zachowuje, bo fajnie na torze pojeżdzić z szeroką gumą po torze ale poza nim to d...zbita, i rewelacji nie ma, ja range roverem na 245 oponkach to jadę w miarę tylko dlatego że auto waży tyle ze ściągać na koleinach się nie daje, ale zachwycać się tym nie można ;) wiec jak nie jeżdziłeś to nie zachwycaj sie jak najszerszym rozmiarem bo sie rozczarujesz ;) ai i chyba koszt opony przy 245 jest wiekszy niż takie 225...wieć lepiej nie przesadzać ;)

Opublikowano

225 to najlepsze rozwiązanie :good:

Opublikowano

ja mam 225 przod a tyl zostawilem 245 i jest :good: :good:tylko ze w 18