VOXIS Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Cześć, mam problem z wentylatorami chłodnicy. Mianowicie odpalają się jedynie przy włączonej klimatyzacji. Wskazówka na zegarach nie podnosi się ponad 90°C. Płyn chłodniczy w zbiorniku bulgocze tak jakby się gotował. Miał ktoś kiedyś taki problem i wie jak można go rozwiązać ?
Langista Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Co robiłeś wcześniej że masz takie objawy? Zrób output test I będziesz widział czy wentylator działa na dwóch biegach. Jakie wskazania ma czujnik? Czy masz w ogóle jakieś błędy?
VOXIS Opublikowano 8 Września Autor Opublikowano 8 Września Robiłem odmę, bo mi pękła ale nie wiem, czy ma coś wspólnego. Zrobiłem ten test wentylatory działają prawidłowo. Czujnik na panelu też wygląda jakby działał prawidłowo normalnie wzrasta temp. do 90 i spada w stanie spoczynku. Ale po wyłączeniu rozgrzanego silnika zaczynam słyszeć to bulgotanie i pod maską jest tak gorąco, że się nawet podejść nie da. Błędów jakkolwiek powiązanych nie ma
Rekomendowane odpowiedzi