madik_1 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Witam, pewnie temat był poruszany, ale nie mogę znaleźć nic takiego, co by mi odpowiedziało na pytanie. Mianowicie od niedawna posiadam s4 b6 2003 rok i muszę zmienić wlacznik swiatel, planuje kupic uzywany orginał, ponieważ zamiennik, ktory jest w samochodzie to totalny badziew, światła świecą się w każdej pozycji, nie działają fotochromy? wyczytałem, że włącznik tez jest za nie odpowiedzialny, tak samo nie działa funkcja auto wraz z coomimg home, panel z pokretelem w ogole się nie podswietla i czujnik zmierzchu tak samo, raczej nie działa zamiennik mam o numerach 8E0 941 513 z końcówka B mam możliwość kupna wlacznika beż żadnej końcówki, sam numer z funkcją auto i czy ten włącznik bez żadnej końcówki będzie działał tak jak powinien czyli, że wszytko wróci do normy, fotochrom ch i funkcja auto wraz z prawidłowym działaniem wybranych swiatel na wlaczniku. Czy muszę szukać z literka B na końcu lub inną? Jak ktoś wie o co chodzi w tym temacie lub miał podobny problem i się z nim uporał byłbym wdzięczny. 🙂 poniżej foto mojego aktualnego
Rozwiązanie afroo. Opublikowano 11 Września Rozwiązanie Opublikowano 11 Września Ma być taki sam numer, jak fabrycznie. Na innych będzie się krzaczyło właśnie tak jak napisałeś. Jak nie jesteś pewien, jaki numer włącznika powinien być to w ASO po VINie Ci powiedzą.
madik_1 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września Godzinę temu, afroo. napisał(a): Ma być taki sam numer, jak fabrycznie. Na innych będzie się krzaczyło właśnie tak jak napisałeś. Jak nie jesteś pewien, jaki numer włącznika powinien być to w ASO po VINie Ci powiedzą. Dzięki za podpowiedź. Właśnie nie wiem, jaki był tu nr orginalnie, więc sprawdzenie po VINie to będzie chyba najlepsza opcja.
Rekomendowane odpowiedzi