marcelinho Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Witam . Może znajdzie się tu ktoś ogarnięty a nie na fb gdzie można w kółko walkowac tematy typu " jaki olej do 2.0tdi "? Błędy mam jak w temacie . Wymieniłem sondę na nową i chłodniczkę Egr na ori używkę. Dalej check się świeci i pewnie jutro znowu złapie tryb awaryjny w którymś momencie dnia. Gdzie dalej szukać?
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Wrzucamy pełny auto-scan a nie kody błędów.
Muskel1 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Pełny auto-scan w formie pliku tekstowego .txt najlepiej wykonany za pomocą VCDS, VCP itp...
marcelinho Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września A co to za różnica skoro mam obd A nie vcds ?
Monti Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 8 godzin temu, marcelinho napisał(a): A co to za różnica skoro mam obd A nie vcds ? Jak zrobisz peły skan to masz tam wszystkie potrzebne informacje od kodów błędów po kodowania i numery części. Można powiedzieć, że znajduje się tam wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi