reniu12 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Witam jak w tytule szukam odpowiedniego interfejsu pod adas kalibracje radarów i kamer różnych marek samo urządzenie do kalibracji jest bosch das 3000.z programowaniem ustawienia maszyny .wiem że niektórzy napiszą że Boscha ale nie chcę bo jest zbyt drogi w utrzymaniu roczna subskrybcja
reniu12 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 10 minut temu, shaqal napisał(a): ODIS i głowica VAS wystarczą. Z tego co wiem odis tylko do audi ale do VW niby nie ja szukam ogólnego do wielu marek aut
MaTeo85 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września dokładnie, odisem tylko grupa VAGa. Pod ogólne zastosowania chyba trzeba się pogodzić z boschem ewentualnie czymś podobnym. Jednak przy używaniu sprzętu w wielu markach i róźnych systemach, wsparcie jakie dają oprogramowanie i interfejs takiego boscha jest chyba kluczowe.
Petroholic Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września TEXA tez ogarnia. Mam modul do ciezarowek i jest ADAS tylko dodatkowy osprzet jeszcze potrzebny...
reniu12 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września (edytowane) 16 godzin temu, Petroholic napisał(a): TEXA tez ogarnia. Mam modul do ciezarowek i jest ADAS tylko dodatkowy osprzet jeszcze potrzebny... Jaką głowice masz możesz dodać model ,i czy pod ten interfejs woła sprzęt od texy czy może być od boscha Edytowane 16 Września przez reniu12
Rekomendowane odpowiedzi