Fedra Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Witam. Posiadam wtyczkę z wiązki od Audi a4b9 i nie wiem za bardzo do czego ją wpiąć .. auto z 2021 roku po uszkodzeniu blacharskim. Wtyczka wychodzi tak jakby po stronie lewej. Nr 8k0973703. Do tego drugie pytanie czy nie posiada ktoś wtyczki od kamery 360 z zderzaka przód ale wychodzącej z wiązki bo ktoś obciął .. wtyczka okrągła 4 pinowa
Fedra Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 10 minut temu, MaTeo85 napisał(a): Wiem kolego jaka to część nr mam tylko cały przewód to 500 zł a pytam czy ktoś nie ma może samej wtyczki
MaTeo85 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września nie wiem skąd tam 500zł, nawet jesli to oryginalny przewód idacy od zderzaka do kabiny pod kamerę to koszt jak niżej. szukaj po allegro po numerach albo aliexpress pewnie będzie taniej zresztą dałem Ci poprostu informację co tam za numery cześci masz co z tym zrobisz, to już zostaje w Twojej gestii.
Fedra Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 24 minuty temu, Alduric napisał(a): Na allegro masz samą wtyczkę za 30zł. Jakoś nie mogę znaleźć
Fedra Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września A orientujecie się czy zamek maski prawy i lewy są takie same czy czymś się różnią nr 8W0823509B
MaTeo85 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września kolega pisał że taka wtyczka to mu wisi z instalacji i nie wiedział gdzie podłączyć, a szuka wtyczkę od kamery (4 pinową) co do zamków to wchodzisz w carprog2 (poszukaj na googlach) na forum znajdziesz instrukcję jak uzywać, i szukasz te zamki i inne części które Cię interesują możesz później porównać na zdjęciach itp. (obstawiam że zamki są odbiciem lustrzanym prawym i lewym ale moge się mylić. więc musisz szukać
Alduric Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Wygłupiłem się w takim razie, wybacz kolego! Poszukam Ci tej wtyczki kamery w takim razie.
Fedra Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września 5 minut temu, MaTeo85 napisał(a): kolega pisał że taka wtyczka to mu wisi z instalacji i nie wiedział gdzie podłączyć, a szuka wtyczkę od kamery (4 pinową) co do zamków to wchodzisz w carprog2 (poszukaj na googlach) na forum znajdziesz instrukcję jak uzywać, i szukasz te zamki i inne części które Cię interesują możesz później porównać na zdjęciach itp. (obstawiam że zamki są odbiciem lustrzanym prawym i lewym ale moge się mylić. więc musisz szukać Dzięki
Fedra Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Koledzy jeszcze jedno pytanie. Czy czujniki uderzeniowe bo są trzy są takie same ?? Bo na środku i boku nie mam po stłuczce i sugeruje się numerami z tego jednego co ma boku
MaTeo85 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września zamek maski jest taki samy, prawy i lewy czujniki zderzeniowe są 3 takie same 4M0959651
Fedra Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września 23 godziny temu, MaTeo85 napisał(a): zamek maski jest taki samy, prawy i lewy czujniki zderzeniowe są 3 takie same 4M0959651 Dzięki. Ten trzeci jest gdzieś na środku ? Bo mam dwa po bokach
MaTeo85 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września ten trzeci czujnik na środku występuje tylko w wersjach z dodatkową ochroną pieszego. nie koniecznie musisz go mieć. zobacz po kodach wyposażenia Twojego auta czy masz kod VL1 - "układ ochrony pieszych rozszerzony"
Fedra Opublikowano 19 Września Autor Opublikowano 19 Września A koledzy ma ktoś schemat przodu? Tzn rozmieszczenia czujników wtyczek wiązki itd ?
Rekomendowane odpowiedzi