MTBXC Opublikowano 3 Października Opublikowano 3 Października (edytowane) Dobry wieczór, Chcę jechać do Niemiec po Audi a4 b8 2.0 TDI 190 km 2014 rocznik z Adblue. Jako iż udało mi się z pomocą @Muskel1 zakodować kamerę cofania w mojej a4 b9 VCDSem, to nie chcę stać w miejscu tylko się rozwijać w działaniu na tym systemie. Jako iż sztuka którą się interesuje ma już prawie 300 k przebiegu(ale osoba prywatna pisze że to przebieg z długich tras ), chciałbym ją możliwie najlepiej zdiagnozować. Czy ktoś nauczyłby mnie, badź podał źródła gdzie się tego douczę - tzn diagnostyki Dieslów. Chciałbym zgłębić wiedzę w dziedzinie logów statycznych, logów dynamicznych, analizy układu wysokiego ciśnienia paliwa(np korekty na wtryskiwaczach), systemy ekologii - adblue, dpf, i inne rzeczy które warto sprawdzić. Czy ktoś mógłby mnie pokierować? Obecnie mam a4 b6 1.9 TDI AVF, i a4 b9 2.0 TFSI CYRB. Chciałbym poćwiczyć pierw na moich niczym będę próbował na aucie potencjalnego sprzedającego. Edytowane 3 Października przez MTBXC
Rekomendowane odpowiedzi