artursa Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) Witam Nie wiem od czego mam zacząć sprawdzanie usterki adblue. Pokazał mi się komunikat usterka adblu za 1000km nie odpalisz silnika. Sprawdziłem vagiem i pokazał się błąd 9645 czynnik redukujący P20E800 cisnienie za niskie. Skasowałem błędy i narazie nic się nie pokazuje, ale zdaje sobie sprawę, że za chwilę może się znowu zapalić. Od czego mam zacząć? Pozdrawiam Edytowane 5 Października przez artursa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Godzinę temu, artursa napisał(a): Witam Nie wiem od czego mam zacząć Od używania wyszukiwarki na forum. https://a4-klub.pl/topic/486413-uszczelnienie-sterownika-adblue-w-a4-b9-20tdi-i-30-tdi/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie artursa Opublikowano 6 Października Autor Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 6 Października Dziękuję za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi