soszka2 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) Cześć, Jestem w miare świeżym posiadaczem A4 B9 2.0 Tfsi 190 ultra (bez quattro) końcówka 2018 półlift Generalnie samochód bardzo fajny natomiast co mi za bardzo się nie podoba to praca skrzyni Tak szybko zbija biegi na D że to jest tragedia a na S to wiadomo bardziej przyszarpuje i nie ma tej przyjemności z jazdy Byłem w jednej firmie żeby zrobiła chip silnika (w załączeniu wrzucam wykres i oceńcie czy jest ok) no i przy okazji skrzyni ale niestety przy niej rozłożył ręce. I teraz pytanie czy ktoś zna i może polecić firmę na terenie Warszawy lub od strony Marek która programuje skrzynie 0ck? DL382 history.txt Edytowane 10 Października przez soszka2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koalakm Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Co do skrzyni to na pewno takie mody sa robione, niestety nie znam warsztatu. Natomiast przy okazji chcialem zapytac ze 190KM podniosles na 243? Czy to aby nie za duzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4xx Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października 5 minut temu, Koalakm napisał(a): Co do skrzyni to na pewno takie mody sa robione, niestety nie znam warsztatu. Natomiast przy okazji chcialem zapytac ze 190KM podniosles na 243? Czy to aby nie za duzo? Widziałem kilka filmików z "odmulaniem" skrzyni u tego Pana: https://coobcio.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soszka2 Opublikowano 10 Października Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 31 minut temu, Koalakm napisał(a): Co do skrzyni to na pewno takie mody sa robione, niestety nie znam warsztatu. Natomiast przy okazji chcialem zapytac ze 190KM podniosles na 243? Czy to aby nie za duzo? Facet powiedział że to bezpieczna moc tutaj bardziej chodzi chyba o moment max 500nm Widziałem u niektórych wykresy to maja np troche mniej kuni ale wiecej momentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soszka2 Opublikowano 17 Października Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października Temat wyjaśniony Tak zwane pół lifty b9 mają już skrzynie DL382V2 (na razie nikt jej jeszcze nie ogarnął) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi