Muskel1 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Jest tak jak powinno być, kamera RVC zaznaczona.
Pavelbyq Opublikowano 19 Października Autor Opublikowano 19 Października Po dodaniu tych trzech bitów ,nowe systemy parkowania się pokazały w prawym gornym rogu, ale dalej z przełącznika nie mozna włączyć asystenta parkowania 20241019_194338.mp4
Pavelbyq Opublikowano 19 Października Autor Opublikowano 19 Października 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie wiem w czym problem leży. Mimo tego dziękuję Ci za chęci.
Pavelbyq Opublikowano 22 Października Autor Opublikowano 22 Października Najdziwniejsze jest to że przyciskiem moge wyłączyć kamere ale jak wylacze nie moge włączyć, mając nawet bieg R. Muszę ponownie przelaczyc na dowolny bieg, a później na wsteczny aby było widać kamere na mmi.
Pavelbyq Opublikowano 22 Października Autor Opublikowano 22 Października (edytowane) 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Może coś źle podłączyłeś? Sprawdź. W piątek mam wolne to rozbiore podłączenie do radia i podlacze ponownie, ale nie sądzę abym popełnił gdzies blad. Wszystko robione zgodnie z instrukcja Edytowane 22 Października przez Pavelbyq
Pavelbyq Opublikowano 25 Października Autor Opublikowano 25 Października (edytowane) Sprawdziłem wszystko na nowo. Podłączenia sa zrobione prawidłowo. Mysle jednak ze to kwestja kodowania, lub moze coś w red engineering menu trzeba ustawic.. chyba sie poddaje Edytowane 25 Października przez Pavelbyq
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 9 godzin temu, Pavelbyq napisał(a): moze coś w red engineering menu trzeba ustawic Tam się nic nie ustawia. Ani w zielonym ani w czerwonym menu. To nie jest MMI 3G.
Rozwiązanie Pavelbyq Opublikowano 26 Października Autor Rozwiązanie Opublikowano 26 Października 12 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Tam się nic nie ustawia. Ani w zielonym ani w czerwonym menu. To nie jest MMI 3G. Doczytalem na innym forum, ze audi nie produkowalo kamer do medernizacji a3 przed liftem Więc moja kamera jest nieodpowiednia do mojego samochodu. Może to powodowac niedzialajacy przycisk asystenta parkowania. W przedlifcie trzeba montowac oryginalne wiazki wraz z modułem.
Rekomendowane odpowiedzi