pstr1993 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Dzień dobry, niedawno odebrałem nowe A4 B9.5 Avant. Mam problem z lokalizacją irytującego trzeszczenia, które według pasażera słychać gdzieś między drzwiami (prawy tył) oraz tym małym okienkiem przy rolecie bagażnika. Może ktoś z was miał podobny problem? ASO po pierwszej próbie gwarancyjnej nic nie słyszy, więc chcę im trochę pomóc w oczekiwaniu na kolejny termin. Tutaj nagrałem filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Na filmiku jest lewa strona i lewa tylna szyba😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstr1993 Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października (edytowane) 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Na filmiku jest lewa strona i lewa tylna szyba😉 Wyszlo widocznie tak na video, chyba odbicie lustrzane. W każdym razie nagrałem stronę pasażera, nie kierowcy Edytowane 19 Października przez pstr1993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Października Udostępnij Opublikowano 20 Października Bo nagrywałeś przednią kamerą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi