BRUNO Posted October 28 Posted October 28 Czy montował ktoś z Was coś takiego: https://tinyurl.com/4trezzf4 Jak to działa w naszych autach ? Jakiś problem z montażem? na co zwrócić uwagę przy zakupie ?
Lukaa5 Posted October 28 Posted October 28 (edited) Działa ok , montaż znajdziesz na YT. Do zdjęcia schowek na rękawiczki , dekor , kratka wentylacyjna . Podłączenie pług n Play. W sterowniku sypie dwa błędy komunikacja z wyświetlaczem (wiadomo). Nie bierz wersji typu 1/2 GB ram . Minimum 4/8 GB. Czy warto ? Jak najbardziej . W moim egzemplarzu nie da się podłączyć nic innego po Bluetooth jak odbieranie połączeń o czym nie wiedziałem . Na szczęście udało się podłączyć kabel obd przez jeden z 2ch portOw USB . Torque działa w auto starcie i sygnalizuje mi np wypalanie DPF. Same zalety w zasadzie , normalne życie . Wszystkie przyciski włącznie ze Smart wheel działają . Z Google Play instalujesz co chcesz . A ja mam wersję 10 cali , wg mnie 12 to przegięcie . Ale jak kto lubi Edited October 28 by Lukaa5
dfence2005 Posted October 29 Posted October 29 Hej Ja mam pytanie co działa a co nie, w porównaniu do infotainment Audi? Jak jest z Android Auto? Jaka jakość dźwięku? Czy to przejmuje funkcje MMI czy raczej uzupełnia? dzięki
Lukaa5 Posted October 29 Posted October 29 9 minut temu, dfence2005 napisał(a): Hej Ja mam pytanie co działa a co nie, w porównaniu do infotainment Audi? Wszystko działa . 10 minut temu, dfence2005 napisał(a): Jak jest z Android Auto? wszystko działa, nie rozumiem pytania. 10 minut temu, dfence2005 napisał(a): Jaka jakość dźwięku? taka sama jak była + DSP jeśli kupiłeś w takiej opcji ten system używa wzmacniacza MIB 11 minut temu, dfence2005 napisał(a): Czy to przejmuje funkcje MMI czy raczej uzupełnia? Masz guzik którym przełączasz do oryginalnego menu mmi
dfence2005 Posted October 29 Posted October 29 Dzieki Skąd jesteś? Jak blisko to podjechałbym zobaczyć, jeśli można oczywiście,
Recommended Posts