wachel Posted October 30 Posted October 30 (edited) Witam. Czy ktos już tu przerabiał ten model z wymiana sprzęgła. Mam nalatane 270km i odezwało się sprzęgło. Na wolnych nic nie słychać, podczas jazdy też. Nie szarpie przy ruszaniu natomiast na półsprzęgle łomoczę np jazda na wstecznym. wymiana sprzęgła ok ale podobno dwumasa do mojego modelu CNHA to tylko oryginał i kosztuje 6100 zł. Czy w tym modelu ta dwumasa jest wymienialna ? Robił to już ktoś ? Jakiś zamiennik ?? Bo podobno brak. Edited October 31 by wachel
przem8 Posted October 30 Posted October 30 Jest temat na forum i pasuje ponoć z a4 b9. Różnica w cenie jest znacząca, bo taki dwumas z luka kosztuje około 3 kola, a nie 5-6 tys. Nie ma takiego silnika nhca.
wachel Posted October 31 Author Posted October 31 Sorki już poprawiłem. Ponoć mówisz to trochę mało … tu musi być pewność czy ktoś już to zamieniał i czy działa
wachel Posted October 31 Author Posted October 31 Dziękuję Przem8. przeczytlem wszystkie strony i znalazłem też ten wątek. jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie Pozdrawiam
Recommended Posts