wachel Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Witam. Czy ktos już tu przerabiał ten model z wymiana sprzęgła. Mam nalatane 270km i odezwało się sprzęgło. Na wolnych nic nie słychać, podczas jazdy też. Nie szarpie przy ruszaniu natomiast na półsprzęgle łomoczę np jazda na wstecznym. wymiana sprzęgła ok ale podobno dwumasa do mojego modelu CNHA to tylko oryginał i kosztuje 6100 zł. Czy w tym modelu ta dwumasa jest wymienialna ? Robił to już ktoś ? Jakiś zamiennik ?? Bo podobno brak. Edytowane 31 Października przez wachel
przem8 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jest temat na forum i pasuje ponoć z a4 b9. Różnica w cenie jest znacząca, bo taki dwumas z luka kosztuje około 3 kola, a nie 5-6 tys. Nie ma takiego silnika nhca.
wachel Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października Sorki już poprawiłem. Ponoć mówisz to trochę mało … tu musi być pewność czy ktoś już to zamieniał i czy działa
Rozwiązanie przem8 Opublikowano 31 Października Rozwiązanie Opublikowano 31 Października Wg tych tematów dwumas na 99% pasuje.
wachel Opublikowano 31 Października Autor Opublikowano 31 Października Dziękuję Przem8. przeczytlem wszystkie strony i znalazłem też ten wątek. jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi