Delva Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Witam. Postanowiłem wymienić lampy na Bixenon skrętny. Zostały zamontowane - lampy ( po regeneracji) - wiazka od lamp - wiazka od sterownika lamp ( ten pod schowkiem) - sterownik - czujniki i wiązki Wszystko zostalo zamontowane i zakodowalem myślę że też ok ALE nie mogę je wyregulować. Wszystko jest podpięte, licznik i sterownik pokazują ciągle te same błędy ( poziomowanie i adaptacja) Dodam że sterownik wymieniałem trzy razy i wkoncu został STEROWNIK SWIATEL 4F0910357F AUDI A4 B7 Kiedy wchodzę w 55 dalej adaptacja to pisze ze JEST NIE MOZLIWE Niby brak kontaktu z przednim i tylnim czujnikiem , magistrala danych, błąd wyrównania i adaptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Źle podłączone albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki. Poza tym w B7 nie ma H4 tylko H7. Edytowane 7 Listopada przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delva Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu W dniu 7.11.2024 o 18:57, Muskel1 napisał(a): Źle podłączone albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki. Poza tym w B7 nie ma H4 tylko H7. Sprawdzę instalacje ponownie w sobotę i odpisze. Sorry faktycznie H7😄😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi