Delva Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Witam. Postanowiłem wymienić lampy na Bixenon skrętny. Zostały zamontowane - lampy ( po regeneracji) - wiazka od lamp - wiazka od sterownika lamp ( ten pod schowkiem) - sterownik - czujniki i wiązki Wszystko zostalo zamontowane i zakodowalem myślę że też ok ALE nie mogę je wyregulować. Wszystko jest podpięte, licznik i sterownik pokazują ciągle te same błędy ( poziomowanie i adaptacja) Dodam że sterownik wymieniałem trzy razy i wkoncu został STEROWNIK SWIATEL 4F0910357F AUDI A4 B7 Kiedy wchodzę w 55 dalej adaptacja to pisze ze JEST NIE MOZLIWE Niby brak kontaktu z przednim i tylnim czujnikiem , magistrala danych, błąd wyrównania i adaptacji
Muskel1 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Źle podłączone albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki. Poza tym w B7 nie ma H4 tylko H7. Edytowane 7 Listopada przez Muskel1
Delva Opublikowano 13 Listopada Autor Opublikowano 13 Listopada W dniu 7.11.2024 o 18:57, Muskel1 napisał(a): Źle podłączone albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki. Poza tym w B7 nie ma H4 tylko H7. Sprawdzę instalacje ponownie w sobotę i odpisze. Sorry faktycznie H7😄😄
Delva Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada W dniu 13.11.2024 o 21:59, Delva napisał(a): Sprawdzę instalacje ponownie w sobotę i odpisze. Sorry faktycznie H7😄😄 Ponodz źle podpinałem kabel nr 1 który idzie do skrzynki bezpieczników. Po naprawie błędu nic nie dało. Wyrownanie nie możliwe i czul. Błąd czujnikow wciąż ale jak w 55 -04 grupa 1 wciskam non stop start( idz) to w końcu pisze to " położenie regulac wyuczone B/D B/D) . Błędy wciąż sa
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Wrzuć pełny auto-scan a nie zdjęcia. Edytowane 16 Listopada przez Muskel1
Delva Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć pełny auto-scan a nie zdjęcia. drzwi kierowcy rozebrane. radio nie oryginalne takze na to prosze nie zwracac uwage Log-WAUZZZ8E77A194724-336790km.txt
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Czujniki nadal albo źle podłączone, albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki.
Delva Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Czujniki nadal albo źle podłączone, albo uszkodzone wiązki/wtyczki/czujniki. To jest normalne że sterownik zakodowany dla a3 8p i nie posiada żadnych więcej wartości?
Muskel1 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Masz w podpowiedzi jak powinien być zakodowany. Czasem są też zera, wszystko zależne od wyposażenia, więc musisz zakodować tak, jak VCDS podpowiada.
Delva Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Masz w podpowiedzi jak powinien być zakodowany. Czasem są też zera, wszystko zależne od wyposażenia, więc musisz zakodować tak, jak VCDS podpowiada. Nie pozwala mi nic zmienić pomimo że mam upoważnienie w dodatek dziś podmieniałem sterownik od A8 i było w sumie to samo tylko nie wykazywało błąd czujnikow przod i tył. Instalacje również sprawdziłem i niby wszystko ok. Napisałem do sprzedawcy wiązki i będziemy myśleć dalej
Rekomendowane odpowiedzi