Silver3833 Opublikowano Piątek o 02:11 Opublikowano Piątek o 02:11 Tylko jak bedziesz ładował aku to prostownikiem do aku AGM 😉
Muskel1 Opublikowano Piątek o 05:25 Opublikowano Piątek o 05:25 I nie podpinaj prostownika bezpośrednio do klem akumulatora, tylko do wyznaczonych miejsc pod maską.
adi1977 Opublikowano Piątek o 16:18 Autor Opublikowano Piątek o 16:18 No a nie mozna odlaczyc minisa i bezposrednio do aku ?
Muskel1 Opublikowano Piątek o 16:23 Opublikowano Piątek o 16:23 Nie. Chodzi o to aby system BEM zarejestrował proces ładowania. Dlatego podpinamy w wyznaczonych do tego miejscach pod maską a nie bezpośrednio na akumulator.
adi1977 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu Zrobiłem test , ateraz ładuje zgodnie jak.mi kazałeś.
adi1977 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Witam no niestety nie dziala nalodowany na 100% wszytko rozgrzany pasy zapite radio i klima wyl i nic a przekreslone
Silver3833 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Hej start stop mozna wykodowac i u Ciebie pewnie tak jest zrobione skoro adblue ktoś usuwał sprawdz przycisk czy ktos nie odłaczył go lecz tak jak piszę ktos co robil wyłaczyl go
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Nie wiem czy w B8 w sterowniku Gateway też będzie taka możliwość, ale w B9 można w rozszerzonych blokach pomiarowych w sterowniku Gateway (19) sprawdzić jakie warunki nie zostały spełnione. W tym celu wyszukać wszystkie frazy z zawartym tekstem "stop" jak na poniższym zdjęciu i tam powinno być pokazane, który warunek nie został spełniony. Edytowane 10 godzin temu przez Muskel1 1
adi1977 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu U siebie mam tak nic że stop nie ma chyba że się inaczej nazywa ale u ciebie są identyfikatory jeszcze .
adi1977 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Silver3833 napisał(a): Hej start stop mozna wykodowac i u Ciebie pewnie tak jest zrobione skoro adblue ktoś usuwał sprawdz przycisk czy ktos nie odłaczył go lecz tak jak piszę ktos co robil wyłaczyl go hej jak by tak bylo nie zmienial by wartosci w 34 kanale na 88
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, adi1977 napisał(a): U siebie mam tak nic że stop nie ma chyba że się inaczej nazywa ale u ciebie są identyfikatory jeszcze . Dlatego napisałem, że nie wiem czy w B8 też tak było bo nie pamiętam, a dawno nie miałem podpiętego B8 aby sprawdzić. Zdjęcie pochodzi z B9. Jakie są dalsze opcję wyboru? Nie widać całej listy na zdjęciu.
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Więc nie ma w tym sterowniku. Edytowane 9 godzin temu przez Muskel1
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 22 minuty temu, adi1977 napisał(a): hej jak by tak bylo nie zmienial by wartosci w 34 kanale na 88 Wartość musi być 28 a nie 88 1
Silver3833 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, Silver3833 napisał(a): Hej start stop mozna wykodowac i u Ciebie pewnie tak jest zrobione skoro adblue ktoś usuwał sprawdz przycisk czy ktos nie odłaczył go lecz tak jak piszę ktos co Nawet mniej chyba 20 żeby start stop działal
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ciężko stwierdzić jaka jest tego przyczyna.
Rekomendowane odpowiedzi