Opublikowano 23 Listopada 20241 r 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Skad taka cyfra? to nie loteria, że coś tam można sobie wpisać i może zadziała. Czym to podpierasz? uważam że tam w tym bloku powinno być 20 a nie 28 ale to moje przypuszczenia
Opublikowano 23 Listopada 20241 r Autor Ale jak zrobię 24 czyli minus 4 z 28 to jest zdezaktywoany nie działa wcale łącznie z ikona na desce więc chyba jest faktycznie 28 a i jak dodam 64 przycisk odworcony to wszystko dziala
Opublikowano 23 Listopada 20241 r 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): 20 jest w A6 C7 a nie w B8. Niech zainteresowanu spróbuję nic nie szkodzi zobaczymy bo wtedy jedna rzecz wykluczymy ?
Opublikowano 23 Listopada 20241 r Nie jestem w stanie powiedzieć w ilu B8 i Q5 deaktywowalem już S/S i jeszcze nie spotkałem się z tym, aby standardowo była tam ustawiona inną liczba niż 28.
Opublikowano 23 Listopada 20241 r 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie jestem w stanie powiedzieć w ilu B8 i Q5 deaktywowalem już S/S i jeszcze nie spotkałem się z tym, aby standardowo była tam ustawiona inną liczba niż 28. A czy swiece zarowe maja coś wspolnego z systemem start stop ? maja i to naprawde wiele
Opublikowano 24 Listopada 20241 r Autor 17 godzin temu, Silver3833 napisał(a): A czy swiece zarowe maja coś wspolnego z systemem start stop ? maja i to naprawde wiele Rozwiń mysl