gsekulski Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Witam serdecznie. Posiadam Audi A4 B7 2006r. W aucie zamontowane jest radio Audi Concert. Niestety nie mogę aktywować trybu zmieniarki. Nie działa żadna kombinacja naciskania klawiszy CD. Czy ktoś może mi pomóc? Dokupiłem modół Bluetooth i z tego co się orientuję, działa on właśnie w trybie zmieniarki. Edytowane 13 Listopada przez gsekulski
Muskel1 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) To musisz najpierw zakodować. Jakie to dokładnie radio Concert II czy Concert II+? Edytowane 13 Listopada przez Muskel1
gsekulski Opublikowano 14 Listopada Autor Opublikowano 14 Listopada Radio to zwykły Concert II. Czy możesz podpowiedzieć jak je zakodować?
Muskel1 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Wchodzisz w sterownik 56 (radio), następnie w kodowania zmieniasz jak poniżej: 0xxxxx?: Installation Options II +1 = Diversity Antenna installed +2 = CD-Changer installed +4 = Multifunction Steering Wheel installed
gsekulski Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada Niestety nie działa. Pod kanałem 56 nic nie ma.
gsekulski Opublikowano Wtorek o 03:53 Autor Opublikowano Wtorek o 03:53 (edytowane) Jak sie robi pełny auto scan? Nigdy nie miałem okazji go jeszcze robić. Edytowane Wtorek o 03:53 przez gsekulski
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 05:44 Opublikowano Wtorek o 05:44 (edytowane) Poszukaj sobie na YT, jest wystarczająco dużo materiałów na ten temat. Edytowane Wtorek o 05:44 przez Muskel1
gsekulski Opublikowano Wtorek o 11:48 Autor Opublikowano Wtorek o 11:48 Dziękuję za pomoc. Po prostu tego akurat nigdy nie robiłem. Od 2010 roku korzystam z vcds lite. Dziś uszkodziłem interfejs. Czy możecie polecić coś rozsądnego? Moje auto to A4 B7 1.8T. Na internecie znalazłem coś takiego.
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 16:36 Opublikowano Wtorek o 16:36 Propagowanie i wrzucanie klonów na forum jest zabronione.
Rekomendowane odpowiedzi