Diego1121 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Witam. Chcę dorzucić do auta grzane fotele. Mój BCM1 nie obsługuje grzanych więc muszę go wymienić. Czy jak kupię inny to trzeba zdejmować ochronę komponentu?? Jaki BCM1 kupić by obsługiwał grzanie foteli? Aktualnie mam 8K0 907 063 C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, Diego1121 napisał(a): Czy jak kupię inny to trzeba zdejmować ochronę komponentu?? Trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego1121 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba. Czy ktoś z forum zdejmuje CP? Ile takie coś może kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Są tacy. Cena od - do, musisz indywidualne zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego1121 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Co do BCM1, jak najlepiej dobrać? By pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego1121 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jest jakiś spis jakie bcm co obsługuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi