Mirek964 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dzień dobry wszystkim. Chciałem dziś wgrać More Incredible Bash do mojego A4 B9 zgodnie z filmem Karta sformatowana na exFat. System bez problemu znalazł pliki do aktualizacji i wszystko przebiegało jak na filmie do pewnego momentu. Ostatnia czynność która wyświetliła się było to co na filmie 4:27. (aktualizacja 1/1 1 OK 0 N/A 0 NOK oraz Final Script 0%). Po tym wyświetlacz zrestartował się ale nie pokazał się zielony ekran z Running Magic. Od tej pory nic już się nie wyświetla. Widać że MMI świeci się, można je wyłączyć przyciskiem ale nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Ktoś może pomóc? Internet lub Warszawa
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1. Jaką masz wersję softu MMI? 2. Jaką wersję M.I.B. wgrywałeś?
Tom A4 Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu (edytowane) Twoim problemem jest zły format karty przeczytaj dokładnie jak powinna być przygotowana ta karta masz exfat a powinna byc fat32 to żródło twoich kłopotów. Jedyna opcja próba z kartą poprawnie przygotowana i plikami. Jesli nie demontaz i naprawa na stole. Edytowane 33 minuty temu przez Tom A4
Rekomendowane odpowiedzi