pooma Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, Posiadam auto od 3 dni i jeszcze wszystkiego nie wiem (może sie wygłupię ). Otóż nie da się otworzyć tylnych drzwi od strony pasażera od wewnątrz. Czy to kwestia jakiejś blokady dla dzieci (przełącznik itp.), czy też B5-tka nie ma takich bajerów i to mechaniczna usterka?
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Witam, Posiadam auto od 3 dni i jeszcze wszystkiego nie wiem (może sie wygłupię ). Otóż nie da się otworzyć tylnych drzwi od strony pasażera od wewnątrz. Czy to kwestia jakiejś blokady dla dzieci (przełącznik itp.), czy też B5-tka nie ma takich bajerów i to mechaniczna usterka? a sprawdzałeś te blokade dla dzieci czy nie :gwizdanie:
marcin78 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 jest taka blokada(przed dziećmi) na zamku po otwarciu drzwi ja widać. lub cięgno spadło z klamki
pooma Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Dzięki za szybką odpowiedź, w takim razie poszukam czegoś takiego
Rekomendowane odpowiedzi