kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 06:51 Opublikowano Czwartek o 06:51 Cześć Zaczeła mi migać czerwona kontrolna Breamse Co to może być ?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 06:57 Opublikowano Czwartek o 06:57 (edytowane) Podłącz auto pod komputer diagnostyczny wykonaj pełny auto-scan i go tutaj wrzuć. Bez tego to zgadywanie. Poziom płynu sprawdzałeś? Edytowane Czwartek o 06:58 przez Muskel1
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 08:42 Autor Opublikowano Czwartek o 08:42 Ok tak zrobię Płyn hamulcowy ?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 09:00 Opublikowano Czwartek o 09:00 Nie, płn do kierunkowskazów🤣 Jak myślisz? Jaki płyn przy komunikacie Bremse (Hamulec)?
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 09:26 Autor Opublikowano Czwartek o 09:26 Płyn jest na full Coś takiego mam po scanie Niestety nic mi nie pokazuje innego Tylko ten błąd co na zdjęciu Da się coś z tego zdiagnozować ?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 09:36 Opublikowano Czwartek o 09:36 Wrzuć pełny auto-scan a nie zdjęcie.
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 09:39 Autor Opublikowano Czwartek o 09:39 Mam vcds lite tylko to mi zrobilo Nie da się nic z tego wyczytać ?
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 09:50 Opublikowano Czwartek o 09:50 10 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Mam vcds lite tylko to mi zrobilo Też się da. Polecam zapoznać się z podstawami obsługi.
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 10:04 Autor Opublikowano Czwartek o 10:04 A ten błąd co jest od ABS nic nie mówi ?
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 10:18 Autor Opublikowano Czwartek o 10:18 Ale tylko to mi wychodzi na auto scanie
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 10:23 Opublikowano Czwartek o 10:23 (edytowane) Kolego po lewej stronie masz przycisk "Zapisz", klikasz na niego i zapisujesz auto-scan w postaci pliku tekstowego .txt na dysku. Następnie ten plik tekstowy tutaj wrzcasz. Sorry ale są to podstawy i powinieneś się z nimi zapoznać, jak chcesz brać się za diagnozowanie. Edytowane Czwartek o 10:24 przez Muskel1
kamilloo2188 Opublikowano Czwartek o 10:26 Autor Opublikowano Czwartek o 10:26 Ok spróbuję tak zrobić Ja też sorry, że taki zielony jestem Jutro to sprawdzę A powiem mi jeśli możesz czy jest taka możliwośc żeby auto lekko przyhamowywalo gdy świeci się ta kontrolna Bo odnoszę takie wrażenie
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 15:29 Opublikowano wczoraj o 15:29 Nie wiem co w prośbie "wrzuć pełny auto-skan" jest niezrozumiałego? Nie prosiłem o wrzucenie błędu, tylko o pełny auto-scan.
kamilloo2188 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Niestety na tym vcds nie chce mi zrobić pełnego auto scan
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) A ja widzę na zdjęciu, że się da. Poczytaj trochę o obludze, poszukaj filmików na YT i się doszkol z zakresy podstaw obsługi. Edytowane 10 godzin temu przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi