Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy w zderzaku tył Audi A4 B9 są oznaczone miejsca pod PDC?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Muskel1,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zderzak tył 6 PDC... chcę zmienić go na s line ale w wiekszości jest na 4 PDC. Czy jest oznaczenie na zderzaku w którym miejscu zrobić dodatkowo te dwie dziury? Orientuje się ktoś?

Opublikowano

Tak. Wewnątrz.

Opublikowano (edytowane)

Jesteś pewny? Mam taki zderzak do zakupu ale właściciel twierdzi, że nie widzi po bokach tego oznaczenia (przeważnie kółko z krzyżykiem). Wydaje mi się, że może nie wiedzieć na co zwrócić uwage. I czy jest różnica z allroad?

Edytowane przez nieldos
Opublikowano

Wygląda jakby pod czujniki PLA nie było. Powinny być w tym miejscu.

Screenshot_20250216_141222_Allegro.jpg

Opublikowano

Kurcze ciężko znaleźć kompletny zderzak tył s line na 6 pdc tak żeby był od razu z końcówkami... wszystko przeszukane i lipa... już nawet nie szukam w kolor... ten był fajny bo miał końcówki również co też nie jest takie popste do znalezienia w rozsądnych pieniążkach.Screenshot_20250216_143821_OLXpl.jpg.3c68fedf220a3d645b8e6c068432245f.jpg

• Rozwiązanie
Opublikowano

Mogę Ci zdjęcia i wymiary wysłać. Mam u siebie fabrycznie PLA.

Opublikowano

Dzięki za dobre chęci... wymiary mógłbym pomierzyć u siebie bo na swoim posiadam i tak chyba będę musiał zrobić... jak nie ma oryginalnie to trzeba porzeźbić... denerwuje mnie ta jedna rura bo mam silnik 2.0 150KM i nie wygląda to ładnie dlatego chce założyć s line. Dziękuje za poświęcony czas