pioottr Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Mam pytanie o hamulec ręczny, nie zaciąga się automatycznie (wyjątek to wniesienie) ani nie puszcza przy ruszaniu, trzeba to zrobić manualnie. W sterowniku ABS/adaptacje/automatyczny hamulec ręczny nie ma możliwości zmiany: błąd: kanał niedostępny mimo wpisania kodu s11820 (taki podpowiada), 40168 również nic nie zmienia. W dobrym miejscu szukam czy jest na to inny sposób? Edytowane 2 godziny temu przez pioottr
pioottr Opublikowano 59 minut temu Autor Opublikowano 59 minut temu A jak zrobić żeby puścił bez zapiętych pasów?
pioottr Opublikowano 56 minut temu Autor Opublikowano 56 minut temu (edytowane) Przecież można to ustawić w innych modelach audi, tutaj się nie da? Edytowane 56 minut temu przez pioottr
pioottr Opublikowano 49 minut temu Autor Opublikowano 49 minut temu (edytowane) 8 minut temu, Dev napisał(a): da sie Możesz mi pomóc i podać jak to zrobić i czy to w module ABS? Znalazłem, że trzeba zaktualizować prawdopodobnie sterownik ABS i ta funkcja powinna być dostępna. Widzę, że wiedza tajemna... Edytowane 43 minuty temu przez pioottr
Rekomendowane odpowiedzi