Adam87 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 8 minut temu, PIXI napisał(a): Ktođ yostaje do poniedyiaku _ Jak ktoś wytrwa takie % to pewnie ktoś się znajdzie🥴🥴🥴 1
PIXI Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Adaś, jasna sprawa dlatego pytam żeby ‰ wyleczyć Edytowane 15 Marca przez PIXI 1
KonradA4troop Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 16 godzin temu, PIXI napisał(a): Adaś, jasna sprawa dlatego pytam żeby ‰ wyleczyć Ja chyba zostanę 1
Rob@k Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Zawsze można zadzwonić po assistance, niech wiozą do domu 🤣 1
PIXI Opublikowano Środa o 15:32 Opublikowano Środa o 15:32 (edytowane) W dniu 16.03.2025 o 17:08, Rob@k napisał(a): Zawsze można zadzwonić po assistance, niech wiozą do domu 🤣 Moje "asistance" to Żona Edytowane Środa o 15:33 przez PIXI
Rob@k Opublikowano Środa o 15:41 Opublikowano Środa o 15:41 7 minut temu, PIXI napisał(a): Moje "asistance" to Żona To masz szczęście. Moja była raz i powiedziała,że więcej nie jedzie. 2
Michu1996 Opublikowano Czwartek o 05:34 Autor Opublikowano Czwartek o 05:34 13 godzin temu, Rob@k napisał(a): To masz szczęście. Moja była raz i powiedziała,że więcej nie jedzie. No to nie wiem kto tutaj ma szczęście 1
Rob@k Opublikowano Czwartek o 09:06 Opublikowano Czwartek o 09:06 3 godziny temu, Michu1996 napisał(a): No to nie wiem kto tutaj ma szczęście W sumie tak. Nie ma tego głosu za plecami "nie pij tyle" 🤣
A4-Tomek Opublikowano wczoraj o 16:23 Opublikowano wczoraj o 16:23 A ja na wielosezonie przyjadę 🤣 Kurde straciłem rachubę który to już zlot będzie 🤣 jakiś -nasty 😅
BartoszSoldier Opublikowano wczoraj o 20:23 Opublikowano wczoraj o 20:23 Jest gdzieś w pobliżu hotelu jakaś myjka żeby auto opłukać po trasie?
Rob@k Opublikowano wczoraj o 20:29 Opublikowano wczoraj o 20:29 (edytowane) 7 minut temu, BartoszSoldier napisał(a): Jest gdzieś w pobliżu hotelu jakaś myjka żeby auto opłukać po trasie? W Białce Tatrzańskiej jest na Orlenie. Tam jest początek zlotu Edytowane wczoraj o 20:32 przez Rob@k
BartoszSoldier Opublikowano wczoraj o 20:39 Opublikowano wczoraj o 20:39 6 minut temu, Rob@k napisał(a): W Białce Tatrzańskiej jest na Orlenie. Tam jest początek zlotu Bliżej nic nie ma? Czy to stały, umówiony punkt imprezy?
Michu1996 Opublikowano wczoraj o 20:55 Autor Opublikowano wczoraj o 20:55 O której godzinie planujecie być w piątek w Bukowinie ?
Pat 44 Opublikowano wczoraj o 20:59 Opublikowano wczoraj o 20:59 2 minuty temu, Michu1996 napisał(a): O której godzinie planujecie być w piątek w Bukowinie ? Właśnie o której będziecie ? Ja to jak już wiesz będę od czwartku😎
Hugo Opublikowano wczoraj o 21:00 Opublikowano wczoraj o 21:00 35 minut temu, BartoszSoldier napisał(a): Jest gdzieś w pobliżu hotelu jakaś myjka żeby auto opłukać po trasie? Tutaj śmigamy zawsze Mapy Google MAPS.APP.GOO.GL 3
Rob@k Opublikowano wczoraj o 21:11 Opublikowano wczoraj o 21:11 Tą miałem na mysli, tylko myślałem, że to Białka. 1
BartoszSoldier Opublikowano wczoraj o 21:28 Opublikowano wczoraj o 21:28 26 minut temu, Hugo napisał(a): Tutaj śmigamy zawsze W takim razie do zobaczenia na myjni😉 600 km, więc będzie konieczna 2
Michu1996 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 11 godzin temu, Pat 44 napisał(a): Właśnie o której będziecie ? Ja to jak już wiesz będę od czwartku😎 12-13 jak dobrze pójdzie @Pat 44 miejsce poproszę ładne z widokiem
Pat 44 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 44 minuty temu, Michu1996 napisał(a): 12-13 jak dobrze pójdzie @Pat 44 miejsce poproszę ładne z widokiem Coś się załatwi 😎 1
Rekomendowane odpowiedzi