Tomaszenko Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Witam, przy naciskaniu/dotykaniu wręcz pedału gazu samochód drży, słychać dźwięki przy określonych obrotach poniżej około 2tys, tak jak na filmiku. Objawy są bardzo nieregularne, przy mocnym wciśnięciu gazu nie ma żadnych objawów. Tylko przy „trzymaniu prędkości” dotykaniu pedału gazu żeby samochód jechał tą samą prędkością jest telepanie samochodem i dziwne dźwięki przy przyspieszaniu ale tylko przy przy określonej prędkości i obrotach. Dodam, że kilka dni temu wymienane były dwa sworznie oraz łożysko w prawym kole. Z tego co się dowiedziałem to jest przegub. Proszę o pomoc i rady w tej sprawie, uważam że „serwis” nieźle tu namieszał bo od roku miałem ten samochód i nigdy nic nie robiłem oprócz wymiany oleju i wymiany opon. Po dwóch dniach od odebrania samochodu nagle jest problem. Pozdrawiam IMG_3470.mov
Langista Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) To czemu z reklamacją do serwisu nie idziesz, a szukasz rozwiązania problemu powstałego w tym serwisie, a nie tu, na forum? Edytowane 9 Kwietnia przez Langista
tobias Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia 2 godziny temu, Langista napisał(a): To czemu z reklamacją do serwisu nie idziesz, a szukasz rozwiązania problemu powstałego w tym serwisie, a nie tu, na forum? dokładnie, nie wiem gościu myśli że tu ludzie szklaną kulę mają 😕
Rekomendowane odpowiedzi