finta77 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Witam. Może ktoś pomoże w podmianie radia horus na Pioneer MVH-S320BT. Problem polega na tym że nie grają tylne głośniki .W kostce są tylko cztery piny na głośniki przednie a w adapterze normalnie 8 pin . Czy jest jakiś inny adapter umożliwiający podłączenie tak aby tylne głośniki normalnie grały . Z góry dziękuję za pomoc. Adapter Pioneer Model MVH-S320BT Kostki Horus schemat
finta77 Opublikowano Czwartek o 14:25 Autor Opublikowano Czwartek o 14:25 6 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jest. Do aktywnego systemu. Podpowiesz kolego jaki konkretnie muszę zakupić bo jest ich trochę z systemem bosse oraz bez . Z subwooferem i inne takie dla mnie niewiadome . Ja mam audi a4 b5 avant i subwoofera tam nigdzie nie znalazłem nawet wzmacniacza pewnie nie ma . Radio wymieniam bo oryginalne padło całkowicie. Jak jakieś dane będą jeszcze potrzebne to oczywiście sprawdzę ( ale muszę wiedzieć czego szukać 😅 ) Gdybym wiedział że z wymianą radia będą takie problemy to bym dał auto do jakiegoś mechanika ale jak już zacząłem grzebać to teraz trochę głupio się poddać.
finta77 Opublikowano Czwartek o 14:42 Autor Opublikowano Czwartek o 14:42 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Masz w ogóle głośniki z tyłu? No tak głośniki są i grały na oryginalnym radiu do póki nie padło.
Muskel1 Opublikowano Czwartek o 14:56 Opublikowano Czwartek o 14:56 To musi być i wzmacniacz. W czarnej kostce piny na tylne głośniki są osadzone i przewody wyjścia liniowego tylnych głośników też są.
finta77 Opublikowano Czwartek o 15:16 Autor Opublikowano Czwartek o 15:16 Dalej nie zaglądałem ale jest napisane Nokia czyli pewnie nie bosse.
Rekomendowane odpowiedzi