Dubaka Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Witam może ktoś by wiedział czy oryginalna dokładka tylna z pakietu s- line pasuje do zwykłego tylnego zderzaka bez przeróbek? zamiast tej u góry Edytowane 10 godzin temu przez Dubaka źle napisane
Rob@k Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 18 minut temu, Dubaka napisał(a): Witam może ktoś by wiedział czy oryginalna dokładka tylna z pakietu s- line pasuje do zwykłego tylnego zderzaka bez przeróbek? zamiast tej u góry Tak pasuje. Tak samo dokładka S4.
Dubaka Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, Rob@k napisał(a): Tak pasuje. Tak samo dokładka S4. I jest dobrze spasowana?
Rozwiązanie Rob@k Opublikowano 9 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 9 godzin temu 25 minut temu, Dubaka napisał(a): I jest dobrze spasowana? Jak oryginał. Wszystko pasuje, zderzaki są takie same tylko zmieniają dokladki. Ja mam u siebie dokładkę z S4 w zwykłym zderzaku.
Dubaka Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, Rob@k napisał(a): Jak oryginał. Wszystko pasuje, zderzaki są takie same tylko zmieniają dokladki. Ja mam u siebie dokładkę z S4 w zwykłym zderzaku. dzięki za info😊
Rekomendowane odpowiedzi