Diego Risek Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Witam. Po upgrade auta w grzane fotele(wymiana bcm i panelu klimatyzacji). Pojawiły mi się dwa błędy. O co może chodzić? Podczas zdejmowania CP pan który to robił podpiął jakieś urządzenie które podtrzymuje prąd w aucie, czy to może być powodem? Po usunięciu błędów, wracają po czasie audii.txt
Muskel1 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Masz gdzieś pożeracza prądu spoczynkowego. Dlatego włączyło się zarządzanie energią, bo pożeracz rozładował akku.
Diego Risek Opublikowano 1 Maja Autor Opublikowano 1 Maja Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Masz gdzieś pożeracza prądu spoczynkowego. Dlatego włączyło się zarządzanie energią, bo pożeracz rozładował akku. Wcześniej nie było tego błędu. Lecz przy zmianie bcm znalazłem, że jest zainteresowane urządzenie do odcinania paliwa z przełącznikiem i małą diodą (ta dioda mruga). Lecz jak wspomniałem, wcześniej nie było błędów przed zmianą bcm i panelu klimatyzacji. Czy dioda malutka która mruga z tego urządzenia to może być ona? Czy to zbyt mały pobór prądu?
Muskel1 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 8 minut temu, Diego Risek napisał(a): że jest zainteresowane urządzenie do odcinania paliwa z przełącznikiem i małą diodą (ta dioda mruga). Coś dokładane?
Diego Risek Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja 16 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Coś dokładane? Tak, "multiblok" nigdy nie używałem tego, jest tam od kupna auta. Nie wiem czy jak odepnę to czy wtedy odpalę auto, bo może iść przez to przejście?
Muskel1 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Musisz zmierzyć pobór prądu spoczynkowego jaki masz i jeżeli jest rzeczywiście za wysoki, szukać winowajcy.
Diego Risek Opublikowano 10 Maja Autor Opublikowano 10 Maja W dniu 2.05.2025 o 15:04, Muskel1 napisał(a): Musisz zmierzyć pobór prądu spoczynkowego jaki masz i jeżeli jest rzeczywiście za wysoki, szukać winowajcy. Podpowiesz proszę jak to najlepiej zmierzyć?
Muskel1 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Najłatwiej i najprędzej miernikiem cęgowym. Edytowane 10 Maja przez Muskel1
Diego Risek Opublikowano 11 Maja Autor Opublikowano 11 Maja 21 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Najłatwiej i najprędzej miernikiem cęgowym. Mam zwykły miernik. Jak to najlepiej rzetelnie zrobić?
Muskel1 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Do ilu amper? Powinno być na nim napisane do jakiej wartości.
Diego Risek Opublikowano Środa o 16:24 Autor Opublikowano Środa o 16:24 W dniu 11.05.2025 o 16:14, Muskel1 napisał(a): Do ilu amper? Powinno być na nim napisane do jakiej wartości. Aktualne nie mam przy sobie go. Ale to zwykły miernik prostokątny za 30-40zl
Diego Risek Opublikowano 4 minuty temu Autor Opublikowano 4 minuty temu W dniu 14.05.2025 o 18:39, Muskel1 napisał(a): Wrzuć zdjęcie jak będziesz go miał.
Rekomendowane odpowiedzi