bartoqo Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Witam, czy ktoś jest tu w stanie polecić kogoś kto ogarnia mody w wydechu w okolicach Wodzisławia śląskiego? Nie musi być to firma ale gość kto to jest w stanie ogarnąć ;). Mam zrobiony przelot i w miejscu tłumika końcowego mam przepustnice. Chciałbym wrzucić Dp. Czy ktoś jest mi w stanie rozpisać rzeczywiste koszty z jakimi wiąże się ten mod?
Hugo Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Musisz zerknąć na ofertę na Allegro albo podzwonić po firmach od układu wydechowych i będziesz wiedział jaka konkretnie cena, bo rozstrzał w cenowej jest dosyć spory. Ja robiłem kiedyś to kolegami wyspawał i po znajomości zapłaciłem 300 zł 😎 ale teraz ceny odjechały.
bartoqo Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Problemy z tym jakieś miałeś potem przy przeglądzie czy coś? I oprócz montażu trzeba coś z silnikiem robić ? Bo u mnie za silnik i skrzynię zawołał 2300 😃
Hugo Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu 5 godzin temu, bartoqo napisał(a): Problemy z tym jakieś miałeś potem przy przeglądzie czy coś? Na przeglądach zero problemów. Potrafi walić błędem od sony i pozostaje zabawa z emulatorem albo wykodowanie. 5 godzin temu, bartoqo napisał(a): I oprócz montażu trzeba coś z silnikiem robić ? Bo u mnie za silnik i skrzynię zawołał 2300 😃 Nie trzeba. Ja miałem zrobioną modyfikację i za całość zapłaciłem 1000zł. Ale to po znajomości
Rekomendowane odpowiedzi