Kacper000 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam od czego jest ta wtyczka od podświetlania popielniczki jest przy lewarku a ta wtyczka od czego może być ?
P.Wiśnia Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jest kilka opcji: - podświetlenie ikony cupholdera/wizytownika - oświetlenie wnętrza popielniki - podświetlenie przestrzeni za popielniczką (tylko 1 din)
Kacper000 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 24 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Jest kilka opcji: - podświetlenie ikony cupholdera/wizytownika - oświetlenie wnętrza popielniki - podświetlenie przestrzeni za popielniczką (tylko 1 din) Kabel od cupholdera i wizytownika mam na górze oświetlenie popielniczki jest tam gdzie lewarek jest wtyczka czyli zostaje ostatnia opcja ja mam 2din więc dlatego kabel jest luźno
P.Wiśnia Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, Kacper000 napisał(a): Kabel od cupholdera i wizytownika mam na górze oświetlenie popielniczki jest tam gdzie lewarek jest wtyczka czyli zostaje ostatnia opcja ja mam 2din więc dlatego kabel jest luźno Czyli kiedyś miałeś 1 din.
Kacper000 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Czyli kiedyś miałeś 1 din. Tak
Kacper000 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Czyli kiedyś miałeś 1 din. Rozbierałem tunel bo miałem 1din ale docinany był pod 2din ale tamten się zniszczył i kupiłem tunel 2din z b7 razem z popielniczka i jescze jest problem taki że już nie mam tej starej zapalniczki która się chowa tylko ta co jest na stałe i jak podłączyłem wtyczkę to nie działa podświetlanie ale zapalniczka działa wiesz może czemu ?
P.Wiśnia Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Jeżeli przepiąłeś piny to problemem jest dioda albo przewód podświetlenia idący do kostki. Jeżeli nie to możesz spalić instalacje. Masa oraz zasilanie podświetlenia jest zamienione w zapalniczkach od b7. B6: B7: Edytowane 6 godzin temu przez P.Wiśnia
Rekomendowane odpowiedzi