dan4tech Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Błąd pojawił się po tym jak rozbierałem boczki drzwi, wczoraj tył od kierowcy (pojawiło się na jakiś czas i znikło) i dzisiaj drzwi od kierowcy. ( Robiłem wygłuszenie matami. Co mogło się stać ? Nie dają się skasować Log-WAUZZZF54HA016810-133118km-82715mi zdjete boczki.txt Edytowane 8 godzin temu przez dan4tech
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Albo uszkodziłeś wiązkę od LED ostrzegawszego albo nie wpiąłeś wtyczki. 1
dan4tech Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Co to jest LED ostrzegawczy, to ta czerwona lampka w drzwiach jak otwierasz? Z przodu są chyba dwie wtyczki do wpięcia od boczka kojarzysz może? W opisie błędu jest informacja w których drzwiach? Edytowane 8 godzin temu przez dan4tech
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Masz Audi Side Assist i do tego asystenta należy czerwony LED ostrzegawczy w drzwiach. 1
dan4tech Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Ten LED jest tylko w przednich drzwiach czy tylnych też ? Bo nie wiem które rozbierać ..
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Rozwiązanie Opublikowano 7 godzin temu Błąd jest zapisany w sterowniku 42. Drzwi kierowcy.
Rekomendowane odpowiedzi