bartoqo Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Witam, zastanawia mnie czego brakuje mi w schowku z lewej strony, dorzucam zdjęcie w załączniku. Auto z USA więc pewnie wykradli coś co tam było bo widze poucinane przewody. Więc pewnie wzmacniacz ale czy ktos mógłby mi pomóc lub doradzić jaki.. Nagłośnienie jest zwykle (nie b&o) Dzięki z góry za pomoc Edit. Dodam że jest wkręcony jakiś subwoofer w Półce. Więc najlepiej jak ktoś ogarnia temat nagłośnienia jakby doradził konkretnie co bym musiał kupić Edytowane 9 godzin temu przez bartoqo
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Poucinane przewody nie są wiązką oryginalną. Widać tam przewody zasilające głośnik (żółte) oraz niebieski (pewnie remote) do wzmacniacza, który może napędzał suba.
bartoqo Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Dobra uwaga, wydaje mi się również że bez Ori wzmaka głośniki wszystkie by nie funkcjonowały prawda. ?
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jaki masz fabryczny system audio. Wrzuć zdjęcia radia.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, bartoqo napisał(a): Dobra uwaga, wydaje mi się również że bez Ori wzmaka głośniki wszystkie by nie funkcjonowały prawda. ? Tylko system B&O ma osobny wzmacniacz. System pasywny i ASS zasilane są z fabrycznego systemu audio.
Rekomendowane odpowiedzi