bartoqo Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Witam, zastanawia mnie czego brakuje mi w schowku z lewej strony, dorzucam zdjęcie w załączniku. Auto z USA więc pewnie wykradli coś co tam było bo widze poucinane przewody. Więc pewnie wzmacniacz ale czy ktos mógłby mi pomóc lub doradzić jaki.. Nagłośnienie jest zwykle (nie b&o) Dzięki z góry za pomoc Edit. Dodam że jest wkręcony jakiś subwoofer w Półce. Więc najlepiej jak ktoś ogarnia temat nagłośnienia jakby doradził konkretnie co bym musiał kupić Edytowane 14 godzin temu przez bartoqo
Muskel1 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Poucinane przewody nie są wiązką oryginalną. Widać tam przewody zasilające głośnik (żółte) oraz niebieski (pewnie remote) do wzmacniacza, który może napędzał suba.
bartoqo Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Dobra uwaga, wydaje mi się również że bez Ori wzmaka głośniki wszystkie by nie funkcjonowały prawda. ?
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jaki masz fabryczny system audio. Wrzuć zdjęcia radia.
Muskel1 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, bartoqo napisał(a): Dobra uwaga, wydaje mi się również że bez Ori wzmaka głośniki wszystkie by nie funkcjonowały prawda. ? Tylko system B&O ma osobny wzmacniacz. System pasywny i ASS zasilane są z fabrycznego systemu audio.
bartoqo Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Tylko system B&O ma osobny wzmacniacz. System pasywny i ASS zasilane są z fabrycznego systemu audio. Ucięte tam są takie przewody : Dwa które idą do aku + i - Dwa przewody z wtyczką RCA (chyba) Para cieńszych od tych powyżej I jeden niebieski najcieńszy. Czy ten wzmak ogarnie sprawę ?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, bartoqo napisał(a): Czy ten wzmak ogarnie sprawę ? Tzn? co chcesz podpiąć do tego wzmacniacza?
bartoqo Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Ten który wysłałem powyżej który jest wkręcony do półki za tylnim oparciem
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 18 minut temu, bartoqo napisał(a): Czy ten wzmak ogarnie sprawę ? Nie.
bartoqo Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 56 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie. Czemu? Mógłbyś podesłać wzmaka który opanuje tego suba?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Za słaby. Ten sub ma moc 350 RMS Ściągnij sobie dane ze strony producenta suba i dobierz odpowiedni wzmacniacz. Zwróć uwagę na impedancję suba względem połączenia.
bartoqo Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Za słaby. Ten sub ma moc 350 RMS Ściągnij sobie dane ze strony producenta suba i dobierz odpowiedni wzmacniacz. Zwróć uwagę na impedancję suba względem połączenia. Czy mógłbyś podesłać jakiś za podobną cenę? Bo zielony jestem w tym temacie:/
bartoqo Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu https://allegro.pl/oferta/wzmacniacz-sony-xm-n502-500w-2kanaly-16069010579 a ten?
Rekomendowane odpowiedzi