pyziobyzio Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mam problem z oświetleniem deski a mianowicie po włączaniu świateł zegary ładnie jasno się podświetlają a reszta przycisków na desce jedynie ledwo zauważalnie, pokrętło w licznikach działa ale tylko na liczniki przyciski nie reagują w ogóle na jego położenie. Stało się to po wymianie akumulatora na nowy przy czym spalił się też bezpiecznik od liczników po wymianie bezpiecznika wszystko wróciło do normy poza tym podświetleniem.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W jaki sposób można spalić bezpiecznik od zegarów zmieniając aku? Zrobiłeś zwarcie?
pyziobyzio Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu No właśnie nie, podpiąłem nowy aku tak jak zawsze ten stary praktycznie nie miał napięcia, po wymianie próbuje odpalić auto a tam nic zegary nie działają sprawdziłem bezpieczniki i ten od zegarów był spalony więc tak naprawdę to nie było tam jak zrobić zwarcia.
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Bezpiecznik nie przepala się od tak sobie.
pyziobyzio Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) To w taki razie za co odpowiada bezpiecznik nr. 15 oprócz licznika? bo właśnie ten był przepalony a i jeszcze uprzedzając zamieniłem liczniki i z innym licznikiem ten sam problem czyli nie jest to wina liczników na pewno. Edytowane 4 godziny temu przez pyziobyzio
pyziobyzio Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) no to według instrukcji to zestaw przyrządów / system nawigacji. U mnie nie ma tej nawigacji w fisie więc tylko zegary a one są sprawne wiązka też wygląda ok wtyczki też też więc zagwozdka dlaczego się przepalił no i po wymianie też się nie przepala. Edytowane 4 godziny temu przez pyziobyzio
Rekomendowane odpowiedzi