Muskel1 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja W auto-scanie jest zawartych dużo cennych informacj. Jeżeli wiesz czego szukać i potrafisz go czytać, nie musisz o wszystko związane z danym autem pytać właściciela. Region zmieniasz w długich kodowaniach (też) VCDSem.
hunter999 Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja Możesz podać mi szybką instrukcję jak zmienić region vcdsem ?
Muskel1 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja W sterowniku 3C w kodowaniach bajt 01 wybierasz region RoW.
hunter999 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja A ogólnie co daje zmiana regionu w tym miejscu ?
hunter999 Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Byłem dzisiaj u majstra od kodowania i na Odisie jest coś takiego, ponoć trzeba je przefleszować bo mam złą wersję, czy może lepiej je zwrócić i zamówić inne ? jak myślisz ?
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 16:10 Opublikowano Poniedziałek o 16:10 No ale pisałem Ci przecież na początku.
hunter999 Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:18 (edytowane) aha, czyli to o to chodziło, to troszkę nie zrozumiałem na początku czyli normalnie fleshować i przypisać później, zastanawiają mnie tylko te 2 błędy od sterownika 2 co to jest Edytowane Poniedziałek o 16:24 przez hunter999
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 20:35 Opublikowano Poniedziałek o 20:35 Treść błędów wskazuje na usterkę sterownika.
hunter999 Opublikowano Wtorek o 13:24 Autor Opublikowano Wtorek o 13:24 Czyli ten drugi jest raczej uszkodzony i do wymiany ? może głupie pytanie ale który to jest sterownik 2? Ten z numerem 568B czyli slave ?
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 16:02 Opublikowano Wtorek o 16:02 2 godziny temu, hunter999 napisał(a): Ten z numerem 568B czyli slave ? Tak. 2 godziny temu, hunter999 napisał(a): Czyli ten drugi jest raczej uszkodzony i do wymiany ? Na to wskazuje błąd.
Rekomendowane odpowiedzi