WEXTAZY15 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Siema ogólnie pewniej gość mnie wyciulał że kiera z zdjęcia podejdzie do poduszki itp do mojej a4 b7, pytanko czy jeśli kupię poduszkę z wiązka czy jest możliwość zamontowania jej w B7 ? Tak żeby było bezpiecznie i działały poduszki, zauważyłem że lekko się różnią od a3 a od mojej starej wiem napewno że poduszka nie podejdzie za pomoc strasznie dziękuję i odwdzięczę się jak tylko będę mógł 😉 taśmę mam i wszystko z B7
Robero321 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Tak będzie pasować ale trzeba będzie przerobić taśmę bo ma w innym miejscu blokadę..
WEXTAZY15 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 14 minut temu, Robero321 napisał(a): Tak będzie pasować ale trzeba będzie przerobić taśmę bo ma w innym miejscu blokadę.. W jakim sensie przerobić ?
Robero321 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca Porównaj kiere od B7 i A3/Q5 to zobaczysz o co chodzi konkretnie patrz na otwory w kierownicy maja w innych miejscach jedna ma po lewej na dole druga po prawej na dole.. dlatego trzeba delikatnie zmodyfikować taśmę pod kierą.. ..
WEXTAZY15 Opublikowano 4 Lipca Autor Opublikowano 4 Lipca 20 minut temu, Robero321 napisał(a): Porównaj kiere od B7 i A3/Q5 to zobaczysz o co chodzi konkretnie patrz na otwory w kierownicy maja w innych miejscach jedna ma po lewej na dole druga po prawej na dole.. dlatego trzeba delikatnie zmodyfikować taśmę pod kierą.. .. Wiem wiem, zauważyłem że tu ma otwór i bolec przechodzi, bardziej chodzi, jak ją zmodyfikować może kolego doradzisz bo nie wiem jak to zrobić myślałem żeby do kiery dokleić tak zwaną poxyline żeby ten cycek się wciskał lub jakoś wyciągnąć go. Ale wolałbym zrobić żeby było okej i bezpiecznie przede wszystkim więc wolę się zapytać kogoś kto już to robił lub na tym się zna:)
Robero321 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca Rozbierasz taśmę i demontujesz ten plastikowy cycek. Żadnej poxiliny czy innych rzeczy.. Jak dobrze wszystko poskładasz to zapomnisz że kiera od innego modelu...
Rekomendowane odpowiedzi