Opublikowano 6 Lipca 20251 r Da się cofnąć zmiany? Chciałem zmienić wartości wtryskiwacza 4 z 5 (ten kod na wtrysku) i je przełożyć celem ustalenia czy to na pewno wtrysk mi leje, a nie zauważyłem i zmian dokonałem na 3 wtrysku. W logach nic nie mam poza nową wartością.
Opublikowano 6 Lipca 20251 r Autor no nie wiem jaka wartość była wcześniej w efekcie mam dwie takie same wartości na dwóch wtryskach
Opublikowano 6 Lipca 20251 r Nie zapisałeś sobie kodu który był na starym wtrysku? Powinien być widoczny na starym wtrysku.
Opublikowano 6 Lipca 20251 r Autor zapisałem dwa które chciałem zmienić a zmienił się ten co nie potrzeba. Te kody na wtryskach są nieaktualne.
Opublikowano 6 Lipca 20251 r Autor 4 zamienić z 5. Ale te kody mam. Najpierw chce odzyskać kod z 3 ale nie wiem jaki był.
Opublikowano 6 Lipca 20251 r Rozwiązanie Teraz, rya napisał(a): Najpierw chce odzyskać kod z 3 ale nie wiem jaki był. Jeżeli go nie zapisałeś to możliwe, że znajdzesz przeprowadzoną zmianę adaptacji w folderze debug.