Jozef11223 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam, jestem na etapie kompletowania części pod asystenta długich świateł, potrzebuje również zmienić gatewey. Mam teraz w samochodzie gatewey o numerach 8R0907468N/8R0907468C H11 i znalazłem na internecie gatewey który powinien obsłużyć asystenta, a jego numer to 8R0907468P/8R0907468D H11. Czy ten gatewey nowy to dobry zamiennik tego który mam teraz? I czy gdy założę go do auta to dojadę nim na ściągnięcie ochrony komponentu? Auto to Audi a4 b8 2.0tdi 190km quattro 2014
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Jozef11223 napisał(a): Czy ten gatewey nowy to dobry zamiennik tego który mam teraz? I czy gdy założę go do auta to dojadę nim na ściągnięcie ochrony komponentu? Tak, ten Gateway obsługuje zarówno Can Extended jak i MOST (na wypadek, gdybyś miał zamiar kiedyś doposażyć MMI). Gateway musisz podmienić na miejscu, gdzie będziesz ściągagł CP.
Jozef11223 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Tak, ten Gateway obsługuje zarówno Can Extended jak i MOST (na wypadek, gdybyś miał zamiar kiedyś doposażyć MMI). Gateway musisz podmienić na miejscu, gdzie będziesz ściągagł CP. Mam mmi 3G+ czyli ten getwey obsłuży wszystko tak jak należy?
Jozef11223 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 9 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Tak. A jeszcze mam pytanie, czy mogę kupić getweya z samochodu po kasacji? Czy będzie jakiś problem ze ściągnięciem ochrony?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jeżeli auto nie zostało uprzednio skradzione, to nie. W przeciwnym razie policja zapuka kilka dni później do drzwi zdejmującego CP.
Jozef11223 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jeżeli auto nie zostało uprzednio skradzione, to nie. W przeciwnym razie policja zapuka kilka dni później do drzwi zdejmującego CP. Moduł kupiłem na allegro z fakturą na niego więc raczej nie powinno być z tym problemu 😄
Rekomendowane odpowiedzi