Pejsik123 Opublikowano Niedziela o 09:33 Autor Opublikowano Niedziela o 09:33 Próbowałem bez upoważnienia zmieniać adaptację. Niestety również nie da się tego zrobić.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 09:42 Opublikowano Niedziela o 09:42 Musi być upoważnienie w takim razie.
Pejsik123 Opublikowano Niedziela o 09:53 Autor Opublikowano Niedziela o 09:53 Może innym VCDS spróbować? Ewentualnie jakiś inny kod upoważnienia? Już nie mam pojęcia jak się za to brać
duzy616 Opublikowano Niedziela o 09:58 Opublikowano Niedziela o 09:58 Musisz skorzystać z kogoś usług co ma sprzęt i się na tym zna.
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 10:05 Opublikowano Niedziela o 10:05 (edytowane) 12 minut temu, Pejsik123 napisał(a): Może innym VCDS spróbować? Ewentualnie jakiś inny kod upoważnienia? Już nie mam pojęcia jak się za to brać Tak jak wyżej napisałem, jak masz oryginalny VCDS to mogę powiedzieć jak wprowadzić ten kod upoważnienia i S1234 jest odpowiedni, tylko jednostki na porocesorze nVidia nie przyjmują go "normalnym" sposobem. Możesz spróbować zainstalować poniwnie wersję Firmware 3346, ale pewnie bez aktywacji SWDL nie pójdzie. Edytowane Niedziela o 10:06 przez Muskel1
Pejsik123 Opublikowano Niedziela o 13:07 Autor Opublikowano Niedziela o 13:07 Jutro podjadę do elektryka samochodowego i dam znać co udało się ogarnąć
Pejsik123 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu Byłem u elektryka samochodowego, oryginalny VCDS również nic nie dał. Auto blokuje dostęp i nic więcej nie da się zrobić.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Pejsik123 napisał(a): Byłem u elektryka samochodowego, oryginalny VCDS również nic nie dał. Przeczytaj dokładnie co napisałem u góry odnośnie VCDS i wprowadzenia kodu dostępu
Pejsik123 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu No to w jaki inaczej sposób wprowadzić ten kod upoważnienia skoro nie przyjmuje tego ta jednostka? Jest na to magiczny sposób?
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Tylko gdy masz ori VCDS. Przyślij mi na pw zdjęcie kabla z widocznym numerem seryjnym, najlepiej rachunek zakupu oraz screena z ustawień VCDS z widocznym kluczem i rejestracją to Ci napiszę jak.
Pejsik123 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Nie wiem jak, ale teraz udało się to green menu uruchomić :v jest w tym menu tylko zakładka production, nic o m.i.b. Nie ma. Spróbować zainstalować jeszcze raz to k3346 czy co teraz robić?
Pejsik123 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Soft ściągam z MiB solution. Dobra strona czy jest coś lepszego?
Pejsik123 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Trzeba będzie uruchomić w green menu swdl przy instalacji tej aktualizacji? Zaznaczyć wszystko na y przy wyborze instalacji?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tak, bez SWDL nie zainstaluje tej samej wersji.
Pejsik123 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Aktualizacja przebiegła pomyślnie, nadal brak modułu Bluetooth, nawigacji. Próbowałem wgrać znowu M.I.B. V3.6.0 również bezskutecznie. Macie jeszcze jakieś pomysły?
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, Pejsik123 napisał(a): Próbowałem wgrać znowu M.I.B. V3.6.0 również bezskutecznie Tzn? Dlaczego bezskutecznie? Co się dzieje? Jakiś błąd, czy dlaczego bezskutecznie?
Pejsik123 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Po wgraniu M.I.B brak jakiegokolwiek ekranu success, po uruchomieniu zielonego ekranu brak oznaki instalacji m.i.b. Jakby coś blokowała tego patcha
Rekomendowane odpowiedzi